Warning: Undefined array key "in" in /home/admin/domains/appvice.nl/public_html/top.php on line 63

Warning: Undefined array key "campagne" in /home/admin/domains/appvice.nl/public_html/top.php on line 64
Appvice | Over Appvice

Persoonlijk advies altijd bij de hand

Jouw persoonlijke verzekeringsadviseur zo vanuit je broekzak. Sluit je aan!

join-now
Altijd bij de hand

Het beste verzekerd, zonder zorgen.

icon

Start

Bij andere producten zoals elektra en internetaabieders stappen we massaal over, maar waarom niet bij verzekeraars? Dit komt door de complexiteit, terwijl als we dit regelmatig doen we honderden euro's per jaar kunnen besparen.

icon

Het online moeras

Online zoeken is bijna niet te doen. Want hoe vergelijk je nou de voorwaarden zonder hier kennis van te hebben? Want de beste prijs is 1, je wilt ook de best voorwaarden. Bij Appvice wordt dit voor jou gedaan door een WFT gediplomeerde professional. Hiermee wordt het beste advies bereikt. Zo kan je niet alleen besparen maar heb je ook de beste voorwaarden.

icon

De App

Maar Appvice maakt verzekeren ook makkelijker. Zo werken wij volledig papierloos en regelen we alles via de App. Zo kan je altijd je actuele polissen inzien, je gegevens wijzigen of snel contact met ons opnemen. En heb je schade? Ook dat regel je snel en gemakkelijk via de app. Zo heb je alles op 1 plek bij de hand.

icon

Regelmatige controle

Maar Appvice is meer. Want wat ons ook uniek maakt is dat wij regelmatig controleren of het pakket nog wel past in jouw situatie. En kan het beter? Dan kunnen wij het snel, gemnakkelijk en kostenloos voor je aanpassen. Handig, want zo betaal je echt NOOIT teveel voor de beste voorwaarden.

icon

100% onafhankelijk

De verzekeringsmarkt is al veel te lang niet transparant. Dit wil Appvice anders aanpakken. Appvice ontvangt geen commissie van de verzekeringsmaatschappijen. Hiermee bespaar jij op je premie en Appvice heeft dus geen voorkeur.

De service die Appvice biedt is dat je altijd automatisch bespaart op de verzekering(en), zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Maar uiteraard moet de schoorsteen ook bij ons roken, dus wij vragen een bijdrage van €3,95 per maand. Dit bedrag is onafhankelijk van het aantal verzekeringen die je bij ons afsluit. Op deze manier kan Appvice jou de service aanbieden en zo gemiddeld €337 per jaar besparen voor onze leden.